Laat uw woning taxeren!

U bent op zoek naar een taxateur in het Noordwesten van Noord Holland. Bij Kop van Noord-Holland vindt u deze taxateur. Wij hebben een werkgebied van Heemskerk tot en met Den Helder en beschikken over een grote regionale kennis.

De taxatie van uw woning uit laten voeren door onzee taxateurs biedt u verschillende voordelen. Zo kunnen wij het taxatierapport al binnen 24 uur bij u afleveren, werken wij alleen met erkende taxateurs die ingeschreven staan bij SCVM en het NWWI. Wij staan erom bekend dat wij direct, duidelijk, snel en servicegericht zijn, daarnaast vinden wij het belangrijk om een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven.

In het kort:

Wij hanteren tarieven die altijd inclusiefBTW zijn en waar alle overige kosten bij in zitten begrepen. Daarnaast heeft u voor ons lage tarief al binnen 24 uur een taxatierapport in uw bezit. Voor de tarieven kijkt u op onze website.

Wilt u ook de taxatie van uw woning uit laten voeren door onze taxateurs? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!